Dakdekker Zoeterwoude

Voor alle dakwerkzaamheden inclusief verduurzaming

Dakspecialist in de regio

Dakdekker in Zoeterwoude nodig?

Is uw dak in Zoeterwoude aan vervanging toe of dient er met spoed een lekkage worden gedicht? De dakspecialisten van Dijkstra Dakservice staan klaar om uw vraag te beantwoorden en een afspraak in te plannen.

Op deze pagina zullen we onze werkwijze toelichten en geven we alvast wat meer informatie over welke diensten wij verrichten. Mochten er verder nog vragen zijn aan onze dakdekker in Zoeterwoude, is het altijd mogelijk om in contact met ons te komen!

Mail ons: info@dijkstra-dakservice.nl
Bel ons: 085 4892 8492

Werkwijze

Bij interesse in onze dakwerken komen wij graag in contact. Maar wat kan je verwachten na het aanvragen van een offerte bij Dijkstra Dakservice? Als dakspecialist uit Zoeterwoude voelen wij ons verantwoordelijk voor uw dak, bij een normale aanvragen zullen dit de vervolgstappen zijn:

 • Wij ontvangen een vraag met betrekking tot het dak
 • Bij extra vragen nemen wij eerst telefonisch contact op
 • Graag komen wij op locatie langs in Zoeterwoude, om de wensen verder te bespreken
 • De wensen zullen wij omzetten in een vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken
 • Indien de offerte akkoord is, zullen de werkzaamheden ingepland worden
 • Na het uitvoeren van de klus, zullen wij om de betaling vragen, onze dakspecialisten bieden 10 jaar garantie

Een spoedaanvraag in Zoeterwoude

Is er sprake van spoed, dan zullen er een aantal stappen samengevoegd worden. Wij zullen sneller ter plekke komen en de kosten worden dan ook direct gepresenteerd. Hierdoor kunnen wij na akkoord direct aan de slag om een lekkage of ander spoedgeval op te lossen. De snelheid hierbij is cruciaal, maar de kwaliteit zal hierbij niet tekort schieten.

Neem direct contact met ons voor het doen van een spoedaanvraag

Type dakbedekkingen

Met de juiste kennis en ervaringen is Dijkstra Dakservice bedreven in diverse type dakbedekkingen. Niet iedere dakbedekking is geschikt voor uw dak, hier geven wij graag advies over. Wij werken o.a. met:

 • Dakpannen (keramisch en beton)
 • Natuurleien daken
 • Zinken dak
 • Bitumen daken
 • EPDM daken
 • Groendaken

Heeft u momenteel een rieten dak, of de wens om deze aan te laten leggen. Dan kunnen wij hier helaas niet bij helpen. Een rietdekker is in onze ogen een specialisme apart en daar hebben wij niet de juiste specialist voor in dienst. Wij houden ons dan ook graag bij de bovenstaande opties. Deze kunnen wij plaatsen, renoveren, repareren voor de daken in Zoeterwoude.

Zoeterwoude en omgeving

Wij van Dijkstra Dakservice hebben een vestiging in Zoeterwoude, maar wij zijn uiteraard ook in de nabije omgeving inzetbaar. Daarom is het ook meer dan welkom om een aanvraag te doen voor de volgende gebieden:

NootdorpDelftPijnackerMoerkapelleZevenhuizenBleiswijkWaddinxveenGoudaMoordrechtBerkel en RodenrijsLeidenBodegravenAlphen aan den RijnZoetermeerVoorschoten

Een vrijblijvende dakinspectie en offerte

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

Wat te doen bij stormschade?

Het laten verhelpen van de lekkage is onze prioriteit. Zeker bij een storm snappen wij de paniek die dit soms met zich mee kan brengen. Om verdere schade te voorkomen zal onze dakspecialist in Zoeterwoude dus zo snel als mogelijk ter plaats komen.

Is er subsidie voor het vernieuwen van mijn dak?

Op de werkzaamheden van een dakdekker zelf zit geen subsidie in Zoeterwoude. Echter voor dakisolatie is het wel mogelijk om subsidie aan te vragen, hierdoor kan het interessant zijn om hier naar te informeren. Tegen relatief lage kosten kan er isolatie worden toegevoegd aan het dak.

Kan nieuw dakleer over het oude worden geplaatst?

In sommige gevallen is dit heel goed mogelijk. Hierbij is vooral de huidige staat van het oude dakleer van belang. Wij komen graag langs om dit te beoordelen en advies te geven.


Uitgebreid contactformulier

Contact Dijkstra Dakservice

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Over jou

Naam(Vereist)
Adres